realflow prt loader issue

Discussions about the use of Realflow in Autodesk 3dsmax
Post Reply
peshang
Posts: 4
Joined: Sat May 11, 2019 9:13 pm

realflow prt loader issue

Post by peshang » Sat May 11, 2019 9:15 pm

prt loader of krakatoa is loading the realflow prt particles but its all jumping around and the bounding box is not staying in one place... that is the first thing .. and second ... the behavior of the particle that is loaded with prt loader of krakatoa is just pretty random .. is it about coordination issue? or the export that i did from realflow has some issues?

User avatar
ChristianZ
Posts: 3484
Joined: Sat Sep 09, 2006 11:37 am
Location: CH
Contact:

Re: realflow prt loader issue

Post by ChristianZ » Sat May 11, 2019 10:44 pm

Hi
sorry I am not a 3Dsmax user, but in general loading of RF particles in prt or bin format worked well when I used it with Cinema4D.
Unfortunately, Krakatoa does not seem to be developed anymore(?). Otherwise I would recommend to ask this at thinkbox/Amazon.
RF10.5 standard + RFC4D3, Mac&Windows

peshang
Posts: 4
Joined: Sat May 11, 2019 9:13 pm

Re: realflow prt loader issue

Post by peshang » Sun May 12, 2019 12:43 am

thank you ChristianZ ... actually i am going to try it out with c4d and see if i get the same result .. asked the same question in thinbox forum .. and didnt get anything yet ..

Post Reply

Return to “Autodesk 3dsmax”